Καινούριο video, φωτογραφία, ανέκδοτο;
Στείλτο μας στο geladeros@gmail.com και θα το δεις on-line

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2009

Το γράμμα πάνω στο κρεβάτι


'Ενας πατέρας μπαίνει στο δωμάτιο της κόρης του. Εκείνη λείπει, αλλά υπάρχει ένα γράμμα πάνω στο κρεβάτι της που γραφει επάνω "ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ".
Αρχίζει να σκέφτεται τα χειρότερα και με τρεμάμενα χέρια ανοίγει το γράμμα και πιάνει να διαβάζει:


Αγαπημένε μου μπαμπά,
λυπάμαι πολύ που βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σου πω πως έφυγα με το καινούριο μου αγόρι. Βρήκα επιτέλους την αληθινή αγάπη! Αχ, να μπορούσες μόνο να τον έβλεπες! Είναι τόσο όμορφος με τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια, και τόσο αγέρωχος πάνω στη μεγάλη και γρήγορη μηχανή του! Αλλά δεν είναι μόνον αυτό...Επιτέλους είμαι έγκυος! Ο Αμπντούλ λέει ότι θα είμαστε μια χαρά στο τροχόσπιτό του, καταμεσής στο δάσος και θέλει να κάνουμε πολλά παιδιά. Αυτό βέβαια είναι και το δικό μου όνειρο! Ανακάλυψα επίσης πως η μαριχουάνα δεν κάνει κακό. Γι'αυτό αποφασίσαμε να την καλλιεργούμε για εμάς και τους φίλους μας όταν θα ξεμένουμε από κοκαϊνη και έκστασις. Εν τω μεταξύ, ελπίζω η επιστήμη να βρει σύντομα τη θραπεία για το AIDS και να μπορέσει ο Αμπντούλ να γίνει καλά! Το αξίζει! Μπαμπάκα μου, δε θέλω να ανησυχείς για μένα. Είμαι πια 15 ετών και ξέρω να φροντίζω τον εαυτό μου, Κι έπειτα, ο Αμπντούλ είναι τόσο δυνατός με τη σοφία και την πείρα των 47 χρόνων του. Με καθοδηγεί και με συμβουλεύει με τον καλύτερο τρόπο για τις επιλογές μου, όπως για την επιλογή μου να ασπαστώ τον ισλαμισμό. Ελπίζω να μην αργήσω να έρθω να σας δω, έτσι θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις και τα εγγονάκια σου !!
Το λατρεμένο σου κοριτσάκι !!

Υ.Γ.: Πλάκα σου κάνω, μπαμπάκα !! coolare !! Είμαι στη Μαρία. Απλώς ήθελα να σου πω ότι στη ζωή μας θα μπορούσε να υπάρχουν και πολύ χειρότερα πράγματα από τους βαθμούς κάποιου τριμήνου .... Τους δικούς μου θα τους βρεις στο κομοδίνο μου !!!!!!!!!!

Σ'αγαπώ !!...

Από τον φίλο μας Παναγιώτη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλο