Καινούριο video, φωτογραφία, ανέκδοτο;
Στείλτο μας στο geladeros@gmail.com και θα το δεις on-line

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Η Ζανέτ


Δυο φίλοι πίνοντας καφέ συζητάνε για τις χαρές της ζωής:
-Αν πας ποτέ από το Παρίσι, να πάς να βρεις την Ζανέτ και να της ζητήσεις να σου κάνει το πιο special στοματικό sex που έχεις ποτέ ονειρευτεί….

Πράγματι, μετά από λίγο καιρό, βρίσκεται ο ένας εκ των δύο φίλων στο Παρίσι για δουλειές και σε κάποιο καινό που το προέκυψε πάει στο «μαγαζί» που δουλεύει η Ζανέτ, όπου και ακολουθώντας την συμβουλή του φίλου του της ζητάει το special στοματικό sex.

Με τα πολλά και αφού κανόνισαν και την τιμή, πλήρωσε και ανέβηκαν στο δωμάτιο. Εκεί η Ζανέτ τον ξαπλώνει στο υπέρδιπλο κρεβάτι με τα σατέν σεντόνια, τον γδύνει και τον πλένει στο επίμαχο σημείο. Έπειτα τον αλείφει με αιθέρια έλαια, κάνοντάς του ταυτόχρονα ένα χαλαρωτικό-αισθησιακό μασάζ. Αφού τελείωσε με την επάλειψη, φέρνει δίπλα της ένα τεράστιο δίσκο με τα «σύνεργα της δουλειάς». Τον καλύπτει πλήρως με παγωτό με γεύση μπανάνα και από επάνω βάζει μπόλικη σαντιγί. Έπειτα, περιχύνει σιρόπι καραμέλα και σοκολάτα. Ρίχνει λίγη τρούφα από επάνω, τριμμένο αμύγδαλο και κομματάκια που μύριζαν έντονα τριαντάφυλλο. Τέλος σαν να μην έφταναν όλα αυτά βάζει κι ένα κερασάκι επάνω.

Ενώ ήταν έτοιμη η Ζανέτ να τον αρπάξει και να αρχίσει «τα δικά της», πετάγεται επάνω ο φίλος μας και φωνάζει δυνατά:
-Μηηηηηηηη, άστο, άστο καλύτερα κυρία Ζανέτ. Έτσι που τον έκανες, το κάνω και μόνος μου……

Δεν υπάρχουν σχόλια: