Καινούριο video, φωτογραφία, ανέκδοτο;
Στείλτο μας στο geladeros@gmail.com και θα το δεις on-line

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

Από πού είσαι;


Ενας τύπος κάθεται αραχτός, καταλαμβάνοντας τρεις ολόκληρες θέσεις, σε ένα πολυτελή κινηματογράφο. Μόλις το αντιληφθηκε η ταξιθέτρια, πάει κοντά του και του λέει ψιθυριστά.

«Συγνώμη κύριε, αλλά θα πρέπει να περιοριστείτε σε μια θέση που σας αναλογεί». Ο τύπος μούγκρισε κάτι αλλά δεν απάντησε και ούτε κουνήθηκε.

Η ταξιθέτρια, που είχε αρχίσει να νευριάζει, τον ξαναπλησίασε και του λέει. «Κύριε, αν δεν σηκωθείτε, θα αναγκαστώ να φωνάξω τον διευθυντή»!

Ο τύπος και πάλι κάτι μουρμούρισε αλλά δεν κινήθηκε καθόλου. Έξαλλη η ταξιθέτρια έφυγε να ψάξει για τον διευθυντή. Σε λίγα λεπτά, η ταξιθέτρια με τον Διευθυντή, καταφθάνουν και στέκονται πάνω από τον, ακόμα αραχτό, τύπο. Και οι δύο τους προσπαθούν να τον μετακινήσουν αλλά χωρίς επιτυχία. Αυτό, το μόνο που κάνει είναι να μουγκρίζει και να βρίζει. Αφού είδαν και αποείδαν, αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία.

Μόλις έφτασε ο αστυνομικός κι αφού είδε την κατάσταση του λέει: «Εντάξει φίλε», του λέει ο αστυνομικός, «πώς σε λένε»; «Μήτσο», απαντάει με δυσφορία ο άνδρας. «Και από πού είσαι Μήτσο»; Ρωτάει ο αστυνομικός.


«Από τον εξώστη» απαντάει ο Μήτσος βογκώντας, με εμφανή σημάδια πόνου στη φωνή του!


Από τον φίλο μας Πάνο

Δεν υπάρχουν σχόλια: