Καινούριο video, φωτογραφία, ανέκδοτο;
Στείλτο μας στο geladeros@gmail.com και θα το δεις on-line

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Αρχαιολογικές ανακαλύψεις


Ένας Άγγλος επιστήμονας κατά τη διάρκεια μιας ανασκαφής ανακαλύπτει σε βάθος 10 μ. ένα καλώδιο χαλκού μήκους 200 μ. Μετά από μελέτη των ευρημάτων γίνεται συνέδριο όπου οι Άγγλοι με περηφάνεια ανακοινώνουν:
"Είναι πάνω από βέβαιο, με βάση τα συγκλονιστικά ευρήματα, ότι πριν 150 χρόνια οι πρόγονοί μας είχαν ήδη αναπτύξει τηλεφωνικό δίκτυο".

Λίγες βδομάδες μετά οι Αμερικανοί θορυβημένοι αρχίζουν ανασκαφές και βρίσκουν σε βάθος 15 μ. κομμάτια από καλώδια χαλκού, που φτάνουν σε μήκος τα 300 μ. συνολικά. Την επόμενη μέρα οι ΝΥΤ έχουν στο πρωτοσέλιδο: "Εκπληκτικά τα ευρήματα των αρχαιολογόγων! Οι πρόγονοί μας είχαν εγκαταστήσει εκτεταμένο δίκτυο υψηλής ταχύτητας 50 χρόνια νωρίτερα από τους Άγγλους!"

Οι δυο ειδήσεις κάνουν το γύρω του κόσμου. Ο Γιώργος Καραελληναρόπουλος τις ακούει και (ως ερασιτέχνης αρχαιολόγος) αρχίζει ανασκαφή στον μπαχτσέ έξω από το σπίτι του. Φτάνει σε βάθος 20 μ. και ξαφνικά σταματάει!

Φωνάζει δημοσιογράφους και κανάλια και ανακοινώνει μια ανακάλυψη που ανατρέπει τα πάντα: "μετά από εκτεταμένες ανασκαφές σε βάθος 20 μ. σας ανακοινώνω με υπερηφάνεια ότι δεν βρήκα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Δε μένει παρά να συμπεράνουμε ότι πριν από 300 χρόνια, πολύ νωρίτερα από Άγγλους και Αμερικάνους, οι πρόγονοί μας είχαν ήδη ασύρματα δίκτυα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: